Tar beina fatt


Etter en uke i Chamonix er der foreløpig lite nedbør å melde. Gradestokken klarer enda ikke å bestemme seg helt for hvilken side av 0 den skal ligge på og resultatet av det er stort sett skare og hard snø. Etter flere skuffende forsøk utenfor løypa heisbasert har det blitt skremmende mye løypekjøring de siste dagene. Samtlige i klassen har nå gått til anskaffelse av randoutstyr og det ble det tvingt fram en liten topptur blant de ivrigste. Godt vær og god stemning var nøkkelord, helt til vi kom til toppen. Der møtte vi noen ikke inviterte skyer som gjorde sitt for lysforholdene. Til tross for noe varierende snøforhold på nedturen er det vertfall sikkert at det var godt med litt pudder på skia.

Når den heisbaserte frikjøringa begynner å helle er det helt klart at området over var en lekeplass jeg kommer til å benytte meg mer av!

 

Ganske klar for å endelig sette de første spora i løssnø!

 

For å stille forberedt til de store dumpene kommer har vi søk og gravetrening med innleide Cato Lægreid.

Siden værmeldingene ikke spår plagsomt mye nedbør den neste tiden er det ikke annet å glede seg til en at det kommer en gjeng klovner som skal stå på langrennski mens de drikker julebrus og snakker i telefonen med moren sin, samtidig.

 

Ja du gjettet det!

 
- Sondre


Kommentarer:
Postet av: Stine

Så flink du er! Veldig fin blogg! :)

19.jan.2011 @ 23:22
URL: http://www.myonlinediary.blogg.no
Postet av: H-DAWG

Herlig Sondre! :)

20.jan.2011 @ 00:12
URL: http://niggaflip.com

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/24859941