snø

Etter lange tider med bluebird og mye jobbing med brilleskille og veldig steinete linjer har det endelig kommet noen skyer denne retningen også. Det har lenge vært meldt hvit nedbør bå vår kjære yr.no men det har liksom bare blitt utsatt og utsatt, helt til onsdagen. Da kom de sårt etterlengtede skyene, og kort tid etterpå dalte det hellig vann ned fra himmelen. Det kan meldes at stemninga var relativt høy akkurat da.

 Tanken på at torsdagen skulle brukes til topptur med klassen dempet heller ikke stemninga. Turen gikk fra toppheisen i Flegere og rett opp over et pass, så noe transport og opp en coloar og videre opp på denne toppen, ved ukjent navn.

 

 
På den siste etappa på bildet over ble a-laget noe toppkåte og vi holdt høyt tempo den siste biten. Da kan man ikke gjøre annet en å ta det tradisjonelle barisbildet på toppen med skredsøker, selvfølgelig.

 

 

De infødte stilte såklart gjerne på tilskuerbenken når det var såpass macho utsikt å melde om.

 

 

Nedkjøringa var av himmelsk nysnø men ikke av det aller største kaliberet. Guider har av en eller anne grunn tendens til å ta studenter for å kjøre slappt på ski, for ikke å snakke om viktigheten av å ikke slå seg midt ute i ødemarka. Noe han helst sa så ofte som mulig.

 

 

- Sondre


Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/25850630