Canada +

Lørdag morgen fyrte skisentret opp heisen i Hovden kl 08.00. Det var storslalomrenn og Håkon hadde tipset oss om at det var muligheter for fine spor allerede før "ho gamla" (sola) sto opp. Jeg og Henning var ikke tunge og be...

I løpet av natten hadde det kommet 30 cm og forholdene var upåklagelige. Når resten kom sigende i 10 tiden hadde vi kjørt førstespor i halvannen time allerede.

Natt til søndag var også av det gode slaget. Værgudene var tydeligvis i godlune og hadde velsignet Oppdals ivrigste med ytterligere 30 cm. Mr. Heggstad hadde atter en gang tatt turen fra bartebyen for å nyte fine forhold. Syke forhold rett og slett, ferske undersøkelser tyder på at dette var Canada +. I skogen var det bunnløst, snøen sto over hodene på alle og en hver. Henning tryna skikkelig og måtte ha assistanse for å komme seg ut av snømassene.

Nyt bildene !


magnus lusker rundt i skogen

magnus skog

magnus sirkel

magnus bak

magnus etterp

magnus fornyd

skred

henning stlen

henning stlen 2

henning stav

Back to the roots, del 1: Pudder i Meråker

Sist søndag dro min gode gamle ørn Peter Holiman og jeg til Meråker for å cruise i god laussnø og få den gode, gamle steminga. Vi hadde fått omtrent 20 centi pudder, og vinden hadde lagt snøen fint til i de gode sidene. I Meråker har vi opplevd noen av de triveligste pudderdagene våre, og det var godt å være tilbake. Litt grått vær, men fint lys på de første turene var rett og slett....bitchin'!


foinn
Jeg fikk gleden av førsteturen i nydelig lys - Meråker leverer varene igjen!


sn
God start på en fin dag


life sucks then you die
Peter kaster seg utfor ei side med pur dødsforakt! GAL MANN


oh yeah
Peter cruiser i bekkdalen i Meråker BC - oh yeah!

peter

Faire du puff!


skog

På vei inn i enda ei urørt skogslinje - i toern : )


huuck
Her måtte jeg bare hucke på en av de trivelige smådroppene det er så mange av i Meråker - soft!


Selv om den ene heisvakten manglet sosiale antenner og  og gubbene i heisen var surere enn vanlig var dagen i Meråker herlig. En god start på sesongen der oppe! Neste stopp på mimre-turneen er pudder i gode gamle Gråkallen - stay tuned!

-Henning

Hjæælmkamera!

video:hjelmkamera finaleweb

Julen er over, nyttåret er forbi og Noble har atter en gang fått skiene på beina. Med rykende ferske hjelmkamera rett fra kofferten dro noble ut for å spore skare og fåkksnø.

Kjørere: Bjørn S. Aasan, Henning S. Skjetne, Ola Fonn og Magnus Davidsen

januar 2008
ma ti on to fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12
13
14 15 16 17 18 19 20
21
22
23 24 25 26 27
28
29
30 31