Kvitfjell

Etter ferske rapporter om ferske varer på Kvitfjell hoppa jeg i bilen, alt fortidlig, fredags morgen,  for å rekke å spore litt snø før telemarkfestivalen tok av for fult. Fjellet var definitivt hvitt, det var med andre ord snø nok til alle. Etter noen oppvarmingsrunder i nærheten av løypene la jeg sporene på baksiden av "fjellheisen". Der var snøen upåklagelig og til tider veldig dyp. Til tross for at det ble en god del knoting etterhvert som grantrærne ble vel klengete endte jeg opp med en del bra turer.
FIkk filmet noe med hjelmkamera, men pga. en lite samarbeidsvillig Fujitsu Siemens har jeg ikke fått redigert sammen noe enda.- M

Stølen

Det er løypekjøring som gjelder for tiden. Snøen lar vente på seg, og i mellomtiden er det bare å prøve å prikke skiformen før vinteren, forhåpentligvis, setter inn for fult. De kalde blå sørger imidlertid for ypperlige forhold for de med skarpe stålkanter og varmblodige tær, evt. de med varme i skoene.

Værmeldingen lover ikke bra for øyeblikket, men langtidsavdelingen hos Yr har tatt feil før, så det er fortsatt håp å spore.

Det meldes om flotte forhold i Storlidalen, så en topptur hadde ikke vært galt. Håper på å få ruslet en tur i nærmeste fremtid.


- M

Pudder og P-tex

Martin og Henning kom rullende inn fra byen idag for å bryne seg på pudder og steinsliping.
Det var bikkjekaldt og tærne kjennes fortsatt ikke som på julekvelden, men
humøret var på topp og Snøen var fjærlett. Vi stakk østover og endte opp med å ofre både såle
og kanter til snøgudene.


Paradis-ich...


Etter litt sutring og en kaffepause, kom SondreDaniel flakstrende, stoka som aldri før, og for
å spare de siste restene av skiene la vi sporet nærmere heisen. Der er det blåst opp noen
små dropper, så dæ va kjøle trevvle.Ikke noe å si på været, regnbue og minus 17 grader er vel ikke hverdags?


Sola gikk ned og etter endt dag var det bare å bunkre opp med P-tex og fikse skiene til morgendagen,
Henning og Martin stakk tilbake til urbane strøk for å file kanter, men er seff tilbake
til helga.

Det er med andre ord bare å be til snøgudene og krysse fingrene. Tips om pudder i inn og utland mottas med takk.

GodtNyttÅr !

Da kan vi ønske TjueTi velkommen. Oppe i det kalde nord er det kunstsnø og sære finske romaner som gjelder. Julepynten holder på å finne veien ned i pappeskene og opp på de kalde mørke loft. Mandag peker jeg og mine følgesvenner snuten mot Oppdal, der det forhåpentligvis er brede ski og snømåking som gjelder. - Magnus