G-Code/Huckers - The Way of G-Code
 


Sogndal CrashFæst

Sogndal er Norges saftbygd, go Lerum. Check...

 

Henningsen kom flygende nedover til paradiset og plantet dermed et svært fotavtrykk mitt i panna på Fredric Hauge. Fornøyd med det, men med en påtrengende samvittighet tok han bussen inn til Sogndal sentrum og fant en sofa vi kunne surfe på i helga. Davidsen kom durende fra tigerstaden og med medvind og hjemlengsel gikk turen akkurat raskt nok til at løpermøtet gikk i boks. Check..

 

Siden været og føret var upåklagelig fant vi vel egentlig ut at å starte konkurransesesongen med tryning var en kjempeidè. Check.

 

 

 

 


Stemningsrapport

Her er en ørliten edit fra onsdagens krusing. Selv om alt for mange ivrige sjeler har gjort det det de kan for å sette et førstespor i den nye snøen som har kommet, ligger det fortsatt litt styresnø igjen til de av oss som er villig til å traske noen raske minutter for det.

 

 

 

- Sondre


snø

Etter lange tider med bluebird og mye jobbing med brilleskille og veldig steinete linjer har det endelig kommet noen skyer denne retningen også. Det har lenge vært meldt hvit nedbør bå vår kjære yr.no men det har liksom bare blitt utsatt og utsatt, helt til onsdagen. Da kom de sårt etterlengtede skyene, og kort tid etterpå dalte det hellig vann ned fra himmelen. Det kan meldes at stemninga var relativt høy akkurat da.

 Tanken på at torsdagen skulle brukes til topptur med klassen dempet heller ikke stemninga. Turen gikk fra toppheisen i Flegere og rett opp over et pass, så noe transport og opp en coloar og videre opp på denne toppen, ved ukjent navn.

 

 
På den siste etappa på bildet over ble a-laget noe toppkåte og vi holdt høyt tempo den siste biten. Da kan man ikke gjøre annet en å ta det tradisjonelle barisbildet på toppen med skredsøker, selvfølgelig.

 

 

De infødte stilte såklart gjerne på tilskuerbenken når det var såpass macho utsikt å melde om.

 

 

Nedkjøringa var av himmelsk nysnø men ikke av det aller største kaliberet. Guider har av en eller anne grunn tendens til å ta studenter for å kjøre slappt på ski, for ikke å snakke om viktigheten av å ikke slå seg midt ute i ødemarka. Noe han helst sa så ofte som mulig.

 

 

- Sondre


Taxi Driver

Mens det ser ut til å være mer en nok snø å melde i fedrelandet fortsettes den stadig hardere kampen om noen urørte svinger i Chamonix.

 

Mandag var Henning og jeg i Courmayeur for å sjekke forholda der den nest siste skidagen hans. Det endte selvfølgelig med at vi brukte mye av dagen på å gå til en renne vi hadde trua på. Innsteget var ikke så egnet for slalomstøvler og staver, men det gikk. Til tross for litt mer is i bindinger en hva som er ønskelig kom vi oss ned.

 

I dag var det gåing i brevent som lå i fokus og det var noen svinger å hente på toppen der og.

 

 

 

- Sondre


Brevent

Som kjent har det den siste tiden vært relativt lite nedbør å melde i Chamonix og området rundt. Det er faktisk intet mindre en 3 uker siden sist nedbør, og værvarselet viser bluebird og solide plussgrader en stund til. Stemninga er så som så og det aller meste som bør kjøres er kjørt, tror de fleste vertfall. For de som leter litt ekstra fins det faktisk noen urørte svinger å få fortsatt. De siste dagers kraftige plussgrader gjør også sitt for at svingene som tas faktisk setter spor etter seg.

 

 

- Sondre