Sny (i) Paradis

Planen var egentlig å stikke til Meråker

for å spore nord-trøndersk pudder.

Men, grytidlig på morgenen, akkurat i

det vi skulle til å hoppe i bilen,

tikket følgende melding inn på

telefonen:

Meråker: Hei - vi har ikke tjangs til å

kjøre heiser i dag. Helt ekstremt vær.

Du får prøve senere.

 

H-dwag: Den e grei, vi snur!

 

Meråker: Gjør det. Livsfarlig her idag.

 

Etter en dobbel frokost rulla vi

mot Oppdal aka PowderParadis i

stede. Ikke at vi angre på det. Det ville

rett og slett ikke stoppe å dumpe!!

 

 

 


Le Tour Success

Mens de i fedralandet bader i pudder er jakten på snø her mer desperat en noen gang. Her er hva jeg fikk ut av halvannen time til fots og en usynlig stein.

 

 

 

 

- Sondre


Voss Fjellandsby

 

Stokekurven peaka da vi la herregårdsvogna brei i Voss Fjellandsby, Myrkdalen i dag. Nattens snøfall hadde lagt igjen fett med hvitevarer på toppen av allerede mykt underlag. Vind og tett snødrev i lufta gjorde det til tider vanskelig å ta bilder, men vi fikk et par luker med sunshine reggae midt på dagen. niiiiiice! Mye morsomt terreng i fjellandsbyen, vi som ikke har råd til Mica Heli får kose oss her i stedet. Ingen dårlig erstatning det.

   

..........
noble


Brevent Crusing

 

Mens noen vasser i pudder i fedrelandet virker det mest som påska er kommet alt for tidlig til Chamonix. De siste dagene har vært i brevet og flegere, der forholda er aller best for å sette seg ned å nyte sola mens man jobber på brilleskille. På mandag tok vi beina fatt på jakt etter nordsider som vi håpet ikke alt for mange har funnet før oss. Noe vi til slutt klarte. Henrik og undertegnede hadde kameraer montert på hodet for å dokumentere kjøringa.

 

 

Kjøring fra Aguille du Midi har blitt gjennomført og redigeringsprosessen er i gang. Følg med!

Se også våre brettkjørende venner i www.kollektivetfreeride.com

 

- Sondre


VossaRAD

 
 

Etter fjorårets viten om vandrarheimens utømmelige vanntank (intern lol) er vi nå tilbake.

 

Vi er nå på Voss med ett mål for øye, å tjuvtrene til helgas ekstremskikjøringskonkurranse (lol). I dag har vi brukt tiden på å bli kjent i Myrkdalen, skianlegget med undertegnedes favorittstolheis. Prognosene for en skidag så mørke ut etter at nordmannen Henning hadde forspist seg på frokostbuffeen. Men, utpå formiddagen kviknet han til og vi kom oss avgårde. Mens vi klamra oss fast i Volvoen og skiftet til plastsko i nordlig kuling med storm i kastene, var det bare så vidt at hengslene klarte å holde bagasjeromsdøra ifra å seile sin egen sjø.

 

Dårlig sikt kastet oss inn i skogen, ikke feil..Akkurat nå regner det på Voss men, vi krysser fingrene og satser på at snøen laver ned på fjellet.

 

GSODT

- Magnus

 


Lillebror i fjellheimen

Som smørøyet i julegrøten ligger Strandafjellets lillebror midt i den sunnmørske fjellheimen. Siden Roalden på Strandafjellet var stengt og Egga så ut som ei fransk kuleløype satte vi Volvoen i tredjegiret og rullet vinterdekkene i retning Fjellsetra. Anlegget har ikke nye stolheiser og varmestuer å skryte av, men snøen var upåklagelig og prog-skiene fløyt som dupper i ei stille ørretelv.

 


GSODT

- Magnus

 


Følg med

Majour bloggpost upcomming - stay tuned

 

 

 

- Sondre


Chamoshred'11


Sondre 


Chamonix har igjen fått besøk av kremen av norske frikjørere. Magnus og jeg sank inn i herregårdsvognen tidlig søndag morgen, dro stripa hele veien til Gardermoen, og etter en dag med reising var vi fremme i gode venners lag i dalen. Det hadde faktisk snødd her nede hele dagen, så mandag var vi tidlig oppe og testa forholdene. Vi fikk et par fine turer i sæærs god snø, men tåka kom på oss som julkvelden på kjerringa(lol). Tirsdag var været på vår side, så skyene holdt seg nede blant almuen i dalen. Oppe på fjellet var det bloggesammenkomst med Kollektivet og syyykt mye lettbeint shred. Boardbabes and skieurs united!

 

I dag har vi gjentatt suksessen og herja i Brevent. Været er heeelt insane, meget pandavennlig bluebird. Solve, Sondre, Magnus jeg holdt det ekte på fjellet, mens Henrik var nede i dalen og knaska piller og gassa seg med fondue. Det ble noen turer i hotel-facen, før vi gikk opp over cornu-heisen og knipsa bilder. Sondre hadde som vanlig alt for mye energi, så han ble sendt opp i sida for å bygge hopp. Til tross for krass kritikk fra juryen i solgropa, ble hoppet så bra at vi runda av dagen med et par fiffige saltomortaler.

 


Sondre Aerial


Magnus


Magnus


Henning


HenningHenning


Henning backflip

 

Magnus


 

Takk for oppmerksomheten, kjære leser. Vi kommer tilbake med mer.

 

-H-dawg aka tweake-Henning