freeride.se

fva2008


Du kan nå se vårt bidrag til freeride.se sin filmkonkurranse. Enten ved å besøke www.freeride.se eller ved å følge denne linken.


Juvass - Skyer og sol

Jøu jøu, en ny dag har gått i fjellom, og for en dag! Da vi ankom breen kl hall 9 så det veldig dystert ut. Tåka lå tett og fra kafèen kunne man så vidt se to heismaster. Etter noe om og men kom vi oss i heisen. Stemningen var dyster, men så...

Bilder sier mer enn tusen ord:
heistke

fjell tke

Det var med andre ord en fornøyelse å komme seg over tåken. Føret var upåklagelig. Fra parken meldes det om kenguruflips og god stemning. Også i dag ble det mye teknik, det blir bedre tur for tur. Morgendagen loves og bli en rekorddag både med tanke på vær og heiskø.

Her er noen glaknips fra i dag:
hennong og gunnar
Gunnar Stensheim og Henning poserer som vanlig vellvillig

anders        hoffstad og martin
Anders Fossland                                                                             Espen Hofstad og Martin Andersen

breen
Mot slutten av dagen lettet tåken helt og breen ble badet i høstens vakre sollys.

- Magnus -

Juvass - Første dag på ski

Etter alt for mange kaffekopper og noen få timers søvn kom vi oss i bakken. I det vi rundet kneiken og kastet et blikk mot breen så det heller labert ut. Men, alt som glinser er ikke is. Det var faktisk riktig så hyggelige forhold. Nesten slush. Jibberne melder om en park i finfin stand.

Dagen i dag har gått med til tekniktrening. Etter en alt for lang pause fra skiene må det sies at det var noget rustent. Vår emininte fotograf Hoffert har ikke fått tatt noen bilder enda, men med finvær i vente satser vi på å få noe i morgen.

- Magnus -

Det e Turan som TælleNoble følger selvsagt de normer og regler som gjelder på en ekte norsk fjællhøtte.

DET E TURAN SOM TÆLLE

Juvass

Jeg, Henning og Bjørn fikk omsider stappa gobilen til henning full av skiutstyr, soveposer og godt humør. Etter en sving innom statoil for luft og toppidrettsmat (hamburjare) smatt vi lekent inn i bilen og rulla, litt baktung, over dovre. En kort svingom på Vågås rånestripe senere var vi på Lom. I skrivende stund har vi parkert bilen og rota oss inn på hytta.

Den er egentlig et kapittel for seg selv. Peis, dobbel stue, to soverom og kjøkken med oppvaskmaskin. Herlikt.

Middagen står på bordet om 5min. Morgendagen melder om OK vær på breen. Vi satser på at det bedrer seg, vi tenker å bli til lørdag før vi stikker opp gjennom Dalom mot Turtagrø og fjellfilmfestivalen.

Video og bilder kommer når latskapen har gått over.

- Magnus -

september 2008
ma ti on to fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9
10
11
12
13 14
15
16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30